Симфонії смаків: об’єднуємо культури через м’ясо Аргентини та вина VILLA UA

Дата публікації: Лютий 2024

В останню пʼятницю січня, VILLA UA прийняла участь у безпрецедентному заході Укрвинпрому спільно з GDIP Media Center за ініціативи й підтримки Надзвичайного та Повноважного Посла Аргентини Elena Leticia Mikusinski з просування Вин України на найвищому дипломатичному рівні, під назвою “Симфонії смаків: об’єднуємо культури через м’ясо Аргентини та вино України”.

Гостей вітали в Замку Радомисль та після захопливої прогулянки стінами Замку, гостям представили фільм про історію українського виноробства, після чого генеральний директор Укрвинпрому розповів про реалії та життя наших виноградарів та виноробів в умовах війни. Також поділився їхніми досягненнями, які не дивлячись на стан нашої країни, дивують весь світ якісними винами. 

Отже, найбільш очікуваною частиною заходу для гостей стала дегустація Вин України, в тому числі вин VILLA UA, яка супроводжувалася із поєднанням з аргентинським м’ясом. Цю частину заходу провів член Асоціації сомельє України, Віктор Медвідь.

VILLA UA та інші виробники отримали приємні відгуки та надзвичайно теплі слова підтримки від шановних гостей. Це не лише свідчення високої якості наших вин, але й підкреслення важливості підтримки українських виноробів.

Нам дуже приємно, що дипломатичні заходи такого високо рівня з іноземними посольствами по поєднанню культури, гастрономії і мистецтва вже включають у себе Wine of Ukraine.

Залиште свої данні та ми з вами звʼяжимось