Вина Villa UA, Kristi Valley та коньяк ДОВБУШ КАРПАТСЬКИЙ отримали подяку за  участь у благодійному заході!

Дата публікації: Березень 2024

Двадцять першого березня відбувся благодійний  захід у м. Хмельницький за підтримки брендів Villa UA, Kristi Valley та ДОВБУШ КАРПАТСЬКИЙ. Торговий Дім “АВ”  глибоко піклується про захисників України та прагне зробити свій внесок у перемогу в російсько-українській війні, саме тому не міг пропустити участь у благодійному концерті.

Захід відвідало близько 200 людей і ми хочемо подякувати підтримці та згуртованості українського народу в цей непростий час. Усі 100% зібраних коштів були передані на потреби Збройних Сил України, забезпечуючи наших захисників необхідними ресурсами для боротьби з російськими загарбниками.

За свою активну громадянську позицію та безкорисливу підтримку  бренди Villa UA, Kristi Valley та ДОВБУШ КАРПАТСЬКИЙ отримали подяку: “За активну громадянську позицію у російсько-українській війні та за те, що маєте у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість!”

Ми пишаємося тим, що можемо об’єднати зусилля задля спільної мети – допомогти нашим захисникам наблизити перемогу України. Ми віримо, що лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати ворога та відстояти незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Залиште свої данні та ми з вами звʼяжимось